→ Aktualizováno: 25.05.2022

Logo
Titulní stránka Přihlášení Ceník Katalog Nákupní košík Pokladna
Výběr měny:

Celková cena nákupu

bez DPH: 0 Kč

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání


Filtr

Zobrazit pouze výrobky

akce
novinky
výprodej
připravujeme
tip
skladem

Kategorie

Odběr novinek mailem


Kód: Captcha
Opište:

Informační sloupec


Zákaznická podpora



Portál pro magické aspekty moderních dějin a soudobého umění



Antikvariát
Nenašli jste dostupný výtisk titulu, který sháníte a máte zájem i o antikvární výtisk?
Dejte nám vědět.


Důležité upozornění pro naše zákazníky!

Na aktuální ceny tarotů, divinačních karet, CD a knih např. z Llewellyn, US Games, a Blue Angel Gallery - jejichž nabídku však částečně pokrývá také italské Lo Scarabeo -, vám doporučujeme dotázat se mailem nebo přes Zákaznickou podporu na Facebooku.





Aplikace Zásilkovna
Stahujte na Google Play



Katz Ellix Sandor: Umění fermentace I.

Výrobce: Alferia
Katalogové číslo: 978-80-271-0316-4
Termín dodání (dny): 2
Skladem: 0 kniha

Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.

Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Kvůli rozsahu jsme se rozhodli titul Umění fermentace pro české vydání rozdělit na dvě samostatné knihy:

Umění přírodní fermentace, díl první obsahuje kapitoly věnované postupům a vybavení, nakládané zelenině a kimči, domácím jogurtům, kefírům a sýrům, kysaným nápojům, medovinám, vínům a ciderům.

Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu.


Datum vydání: 16.11.2021
Formát / stran: 167×240, 360 stran

 
Katalogová cena bez DPH: 454 Kč
Katalogová cena s DPH: 499 Kč
Akční sleva 49 Kč
Vaše cena bez DPH: 409 Kč
Vaše cena s DPH: 450 Kč
 

Doporučujeme

Název bez DPH s DPH  
Katz Ellix Sandor: Umění fermentace II. 409 Kč 450 Kč Přidat do košíku
Katz Ellix Sandor: Síla přírodní fermentace - vázané vydání 327 Kč 360 Kč Přidat do košíku