→ Aktualizováno: 22.11.2024

Logo
Titulní stránka Přihlášení Ceník Katalog Nákupní košík Pokladna
Výběr měny:

Celková cena nákupu

bez DPH: 0 Kč

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání


Filtr

Zobrazit pouze výrobky

akce
novinky
výprodej
připravujeme
tip
skladem

Kategorie

Odběr novinek mailem


Kód: Captcha
Opište:

Informační sloupec


Zákaznická podpora



Portál pro magické aspekty moderních dějin a soudobého umění


ANTIKVARIÁT
Nenašli jste dostupný výtisk titulu, který sháníte a máte zájem i o antikvární výtisk?
Dejte nám vědět.


Výrobek 259 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední

Walzová Anna: Pečeme chleba

Výrobce: Vašut
Katalogové číslo: 978-80-7541-175-4
Termín dodání (dny): 7
Skladem: 0 kniha

voňavý poklad z trouby

Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý.

Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení.

A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci.

A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého piva můžete být v mžiku konkurencí pro pekaře za rohem.

Ale nechte si na pečení čas a vychutnejte si ho všemi smysly. Určitě se vám to vyplatí.

Nejpozději u prvního ochutnání křupavé, teplé a fantasticky voňavé kůrky vašeho vlastnoručně upečeného chleba totiž pochopíte. Tak neváhejte a vyzkoušejte to!


Edice Jak na to
Rok vydání 2019
Vydání 1.
Jazyk česky
Nosič 1x kniha
Originál Brot backen
Překlad Habartová Hana
Vazba brožovaná
Počet stran 64
Rozměr 16x20 cm

 
Katalogová cena bez DPH: 169 Kč
Katalogová cena s DPH: 169 Kč
Akční sleva 16 Kč
Vaše cena bez DPH: 153 Kč
Vaše cena s DPH: 153 Kč
 
Výrobek 259 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední