→ Aktualizováno: 23.11.2024

Logo
Titulní stránka Přihlášení Ceník Katalog Nákupní košík Pokladna
Výběr měny:

Celková cena nákupu

bez DPH: 0 Kč

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání


Filtr

Zobrazit pouze výrobky

akce
novinky
výprodej
připravujeme
tip
skladem

Kategorie

Odběr novinek mailem


Kód: Captcha
Opište:

Informační sloupec


Zákaznická podpora



Portál pro magické aspekty moderních dějin a soudobého umění


ANTIKVARIÁT
Nenašli jste dostupný výtisk titulu, který sháníte a máte zájem i o antikvární výtisk?
Dejte nám vědět.


Výrobek 99 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední

Sandor Ellix Katz: Síla přírodní fermentace

Výrobce: Grada
Katalogové číslo: 978-80-247-5214-3
Termín dodání (dny): 3
Skladem: 0 kniha

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno).

S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Katzova kniha je unikátní kuchařkou pro všechny pěstitele a zahrádkáře a zajisté osloví i ty, kteří se zajímají o tradiční přípravu jídel či historii stravování. Zároveň čtenářům odpoví na mnohá proč ohledně kvalitního a zdravého života.


Formát / stran: 14×21 cm, 256 stran

 
Katalogová cena bez DPH: 399 Kč
Katalogová cena s DPH: 399 Kč
Akční sleva 39 Kč
Vaše cena bez DPH: 360 Kč
Vaše cena s DPH: 360 Kč
 
Výrobek 99 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední