→ Aktualizováno: 22.11.2024

Logo
Titulní stránka Přihlášení Ceník Katalog Nákupní košík Pokladna
Výběr měny:

Celková cena nákupu

bez DPH: 0 Kč

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání


Filtr

Zobrazit pouze výrobky

akce
novinky
výprodej
připravujeme
tip
skladem

Kategorie

Odběr novinek mailem


Kód: Captcha
Opište:

Informační sloupec


Zákaznická podpora



Portál pro magické aspekty moderních dějin a soudobého umění


ANTIKVARIÁT
Nenašli jste dostupný výtisk titulu, který sháníte a máte zájem i o antikvární výtisk?
Dejte nám vědět.


Výrobek 242 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední

Frej David, Weinerová Kateřina: Kuchařka pro zdravé střevo

Výrobce: Eminent
Katalogové číslo: 978-80-7281-555-5
Termín dodání (dny): 7
Skladem: 0 kniha

BookKuchařka pro zdravé střevo

Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad?

Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula.

Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko.

Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry.

Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém střevě se také tvoří důležité neurotransmitery, například známý „hormon štěstí“ serotonin, který výrazně podporuje psychiku.

Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty.

Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky.

Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům.

V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce.


Rok vydání 2020
Vydání 1.
Jazyk česky
Nosič 1x kniha
Vazba brožovaná
Počet stran 152
Rozměr 14x21 cm

 
Katalogová cena bez DPH: 349 Kč
Katalogová cena s DPH: 349 Kč
Akční sleva 34 Kč
Vaše cena bez DPH: 315 Kč
Vaše cena s DPH: 315 Kč
 

Doporučujeme

Název bez DPH s DPH  
Jonáš Josef, Kuchař Jiří: Tak chutná štěstí 207 Kč 207 Kč Přidat do košíku
Jonáš Josef, Kuchař Jiří: Svět přírodních antibiotik    
Jonáš Josef, Kuchař Jiří: Zdraví v ohrožení 227 Kč 227 Kč Přidat do košíku
Jonáš Josef: Křížovka života    
Jonáš Josef: Praktická detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše    
Jonáš Josef: Kde končí duše a začíná tělo    
Jonáš Josef: Tajenky života I. 171 Kč 171 Kč Přidat do košíku
Jonáš Josef: Tajenky života II. 180 Kč 180 Kč Přidat do košíku
Výrobek 242 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední