→ Aktualizováno: 18.04.2025

Logo
Titulní stránka Přihlášení Ceník Katalog Nákupní košík Pokladna
Výběr měny:

Celková cena nákupu

bez DPH: 0 Kč

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání


Filtr

Zobrazit pouze výrobky

akce
novinky
výprodej
připravujeme
tip
skladem

Kategorie

Odběr novinek mailem


Kód: Captcha
Opište:

Informační sloupec


Zákaznická podpora



Portál pro magické aspekty moderních dějin a soudobého umění


ANTIKVARIÁT
Nenašli jste dostupný výtisk titulu, který sháníte a máte zájem i o antikvární výtisk?
Dejte nám vědět.


Čokoláda

Výrobce: Academia Barilla
Katalogové číslo: 978-80-206-1357-8
Skladem: 0 kniha

Book50 snadných receptů

V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“.

Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.


Rok vydání 2013
Vydání 1.
Jazyk česky
Nosič 1xkniha
Překlad Čížek Martin
Vazba vázaná
Počet stran 128
Rozměr 15x23 cm

 
Titul je rozebran, nelze jej objednat. Titul je rozebrán, nelze jej objednat.