→ Aktualizováno: 21.11.2024

Logo
Titulní stránka Přihlášení Ceník Katalog Nákupní košík Pokladna
Výběr měny:

Celková cena nákupu

bez DPH: 0 Kč

s DPH: 0 Kč


Vyhledávání


Filtr

Zobrazit pouze výrobky

akce
novinky
výprodej
připravujeme
tip
skladem

Kategorie

Odběr novinek mailem


Kód: Captcha
Opište:

Informační sloupec


Zákaznická podpora



Portál pro magické aspekty moderních dějin a soudobého umění


ANTIKVARIÁT
Nenašli jste dostupný výtisk titulu, který sháníte a máte zájem i o antikvární výtisk?
Dejte nám vědět.


Výrobek 103 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední

Adams Ashley: Vaříme bez mléka

Výrobce: Synergie
Katalogové číslo: 978-80-7370-383-7
Skladem: 0 komplet

100 receptů na všechna krémová jídla, která máte rádi – bez laktózy, kaseinu a mléčných výrobků

V této kuchařce vám ukážeme, jak si můžete doma vyrobit rostlinná mléka, smetanu, máslo, sýr anebo jogurty.

Najdete v ní chutné bezmléčné recepty na jídla, o kterých jste si mysleli, že bez mléka ani nejdou připravit a že se jich tedy budete muset vzdát, např. na makaróny se sýrem nebo pizzu či mléčné koktejly.

Dozvíte se, v čem může být skryté mléko a mléčné složky a jak je vyloučit z každodenní stravy.

Máte dostatek vápníku? Mléko a mléčné výrobky nejsou pro výživu zásadní, proč je tedy nenahradit jinými potravinami, které rovněž mají vysoký obsah vápníku?

A co sója: jíst, či nejíst? A kokos nebo konopí?

Zjistěte víc o těchto populárních mléčných náhražkách. Dle odhadů totiž trpí v určité míře intolerancí laktózy přibližně 15 až 20 % populace České republiky.

Nedávný výzkum navíc našel spojení mezi mléčným proteinem a rozvojem nemocí, jako je rakovina a autoimunitní onemocnění. Dnes už máme důkazy, že jak stárneme, naše tělo přestává vytvářet enzymy potřebné k trávení mléka. Konzumace stravy bohaté na mléčné výrobky tak může s postupujícím věkem přispět k rozvoji syndromu dráždivého tračníku, alergií a dalších autoimunitních chorob a k potížím s trávením.

Kuchařka Vaříme bez mléka vám nabízí 100 lahodných receptů, které používají v současnosti oblíbené rostlinné alternativy klasického mléka, a to včetně mandlového, rýžového, konopného, sójového a kokosového mléka.


Rok vydání 2015
Vydání 1.
Jazyk česky
Nosič 1xkniha
Originál The Dairy-Free Kitchen
Překlad Čapková Lenka Marie
Vazba brožovaná
Počet stran 192
Rozměr 19x24 cm

 
Titul je rozebran, nelze jej objednat. Titul je rozebrán, nelze jej objednat.
 

Doporučujeme

Název bez DPH s DPH  
Edward F. Edinger: Já a archetyp    
Murray Stein, Lionel Corbett: Příběhy duše I.    
Edward F. Edinger: Setkání s bytostným já    
Murray Stein, Lionel Corbett: Příběhy duše III.    
Murray Stein, Lionel Corbett: Příběhy duše II.    
Výrobek 103 z 338 výrobků ve výběru
První Předchozí O úroveň výš Další Poslední